Drive with Confidence, Trust DriveteQ's Cardanas Service

Vrachtwagens

Vrachtwagen cardanas

Ervaring met cardanassen van vrachtwagens

DriveteQ heeft ruime ervaring met cardanassen van vrachtwagens. Wij kunnen alle werkzaamheden aan de cardanassen uitvoeren. Staat uw vrachtwagen stil, en wilt u snel een gerepareerde/nieuwe as? Bij DriveteQ begrijpen wij als geen ander hoe vervelend stilstand is, en doen wij er alles aan om dit tot een minimum te beperken. (bijna) Alle onderdelen zijn voorradig, waardoor wij de meeste reparatie dezelfde dag of binnen één dag al kunnen uitvoeren.

Zo kunnen wij cardanassen inkorten, verlengen, repareren, reviseren en compleet nieuw bouwen. Wij beschikken over 2 moderne balanceermachines waar wij 1-delige, 2-delige, 3-delige en zelfs 4-delige cardanassen tot in perfectie kunnen balanceren. Tevens is hierbij ook de mogelijkheid tot het printen van balanceerrapporten

Meer dan 20 jaar ervaring

Nieuwbouw/aanpassen

Speciale bouwseries

Wilt u een cardanas laten inkorten, verlengen, aanpassen of zelfs helemaal nieuw laten maken? Wij kunnen dit als geen ander. Ook kunnen we u adviseren welke bouwserie, grootte benodigd is. Hierbij kunnen wij zelfs een theoretische levensduur voor berekenen. Ook grotere series/aantallen zijn bij ons geen probleem.

Heeft u vragen of wilt u langskomen met uw vrachtwagen cardanas? Neem dan contact met ons op!

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen voor een advies en een offerte. Ook kunt u op afspraak vrijblijvend langskomen met de cardanas in onze werkplaats.