Drive with Confidence, Trust DriveteQ's Cardanas Service

Automotive

Reparatie

Driveteq cardanas reparatie Barneveld. Het vertrouwde adres voor reparatie en modificatie

Heeft u last van een vervelende trilling, gebrom of gepiep in de auto? Dan is er een grote kans dat de cardanas versleten is. Het is van belang dat een cardanas zowel trillingvrij als spelingsvrij is, dit om overmatige slijtage aan de versnellingsbak en differentieel te voorkomen. Bij DriveteQ hebben wij alle kennis en onderdelen in huis om u zo goed mogelijk te helpen met de reparatie van de cardanas. Alleen balanceren, een kruiskoppeling vervangen, of een complete revisie, DriveteQ kan alle soorten reparaties uitvoeren. Van zowel nieuwere als oudere auto’s (<1950) hebben wij (bijna) alles voorradig. Door onze moderne balanceerbank waar 1-delige, 2-delige, 3-delige en zelfs 4-delige op gebalanceerd kunnen worden, zijn wij in staat om elke soort cardanas perfect uit te balanceren.

Modificeren/aanpassen

Een andere motor/versnellingsbak ingebouwd, en de cardanas hiervoor aanpassen?

Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Ook een andere flens/hardy monteren behoort tot de mogelijkheden.

Speciaalbouw

Bezig met een project/custom build? Wij kunnen een perfect op maat gemaakte cardanas voor u leveren. Wij kijken samen welke afmetingen/specificaties de cardanas moet krijgen, hoeveel PK/Nm de as moet aankunnen. Voor elke situatie kunnen wij de perfecte aandrijfas bouwen die aan uw wensen voldoet.

Bij DriveteQ doen wij altijd éérst een complete inspectie van de cardanas. Hierdoor krijgen wij meteen een goed zicht wat er precies aan de cardanas gedaan moet worden, zodat deze weer in perfecte staat kan worden teruggebracht. Wij bespreken altijd van te voren alle kosten, zodat u nooit achteraf met onverwachte kosten staat.
Heeft u vragen of wilt u langskomen met uw cardanas? Neem dan contact met ons op!

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen voor een advies en een offerte. Ook kunt u op afspraak vrijblijvend langskomen met de cardanas in onze werkplaats.